Waarom MSM helpt tegen acne

MSM poeder tegen acne

Waarom MSM poeder een belangrijk supplement is geworden in mijn dagelijkse leven!

MSM bij huidaandoeningen zoals acne is belangrijk om een aantal redenen. MSM verminderd de symptomen van acne op 2 manieren. De eerste manier waarop MSM poeder helpt is door de gezondheid van jouw huid te verbeteren. MSM helpt de huid om soepel en zacht te blijven en het verbeterd de doorlaatbaarheid van de huid en reinigt de poriën. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding van de huid en helpt het de huid afvalstoffen af te voeren.

MSM houdt de aanmaak van keratine onder controle en verminderd de effecten van de mannelijke androgene hormonen zodat de talgproductie binnen de perken blijft. MSM is tevens een ontstekingsremmer en een bewezen antioxidant bij allergische reacties doordat het de keten van biochemische reacties doorbreekt die optreden bij bijvoorbeeld allergieën en ontstekingen.

Hoe kun je MSM gebruiken

MSM is in verschillende vormen te koop, zo kun je kiezen uit poeder (mijn favoriet) of capsules. Ook als topische behandeling kun je MSM bij de drogist kopen. Mijn favoriet is de MSM poeder die je tegen een bijzondr lage prijs online kunt bestellen. Deze poeder kun je volges de aanwijzingen op de verpakking oplossen in water en opdrinken. Naast dat de MSM poeder helpt tegen acne is het ook nog eens verantwoordelijk voor de verhoging van je energie. In mijn geval is dat zeker een dubbelslag!

Ook kun je een theelepel poeder oplossen in een klein beetje water en deze aanbregen op de acne of de puisten. Omdat de MSM makelijk wordt opgenomen is het direct werkzaam tegen puistjes en ook de grotere onderhuidse puisten. Net als bij alle andere medicijnen of behandelingen tegen acne werkt MSM niet in 1 dag tegen acne. Pas na een aantal weken ga je het effect merken van de MSM poeder!

Wat is MSM precies?

MSM is methylsulfonylmethaan, dit is een organische zwavelverbinding die bestaat uit zwavel en methylgroepen en deze wordt van nature in plant, dier en mens aangetroffen.

MSM en de huid! Andere natuurlijke behandelingen supplementen die helpen tegen acne vindt je in dit artikel!

 

 

Pampers