Waarom Benzoylperoxide helpt tegen acne!

Waarom Benzoylperoxide helpt tegen acne!

2.5% Beoylperoxide tegen acne, waarom helpt it en wat doet Benzoylperoxide eigenlijk?

Een van de meest effectieve behandelingen tegen acne is de behandeling met cremé of gel op basis van Benzoylperoxide. Benzoylperoxide wordt al sinds de jaren 30 gebruikt en dat is niet geheel zonder reden. Benzoylperoxide is in staat de huid binnen te dringen om daar zuurstof af te leveren.

En juist de acne bacterie kan niet overweg met zuurstof waardoor de Benzoylperoxide direct vrijwel de hele populatie bacteriën uitroeit. Dit is één van de redenen waarom Benzoylperoxide al jarenlang in veel producten tegen een onzuivere huid wordt gebruikt. Niet alleen Benzoylperoxide heeft deze eigenschappen maar ook zijn medestrijder tegen acne: salicylzuur is effectief in de behandeling.

Review Benzoylperoxide

Wat betreft het gebruik van Benzoylperoxide zijn wij door het dagelijkse gebruik overtuigd geraakt van zijn acne bacterie dodende eigenschap. Zienderogen knapt de huid op met minder puistjes als belangrijkste resultaat. Moet je Benzoylperoxide gebruiken? Ja, het is zeker het overwegen waard om een kuur met Benzoylperoxide te doen.

Welke cremé is het beste?

Er zijn veel verschillende cremés met Benzoylperoxide te krijgen met of zonder recept. Onze ervaring met Benzac is goed, deze Benzac kun je gewoon bij de drogist of apotheek krijgen en online bestellen is nog makkelijker! Binnekort volgt de Benzac review!

Direct door naar acne behandelingen!

 

 

 

 

 

Pampers