Trekzalf bij acne en puisten

Trekzalf om een puist sneller te laten rijpen is snel en effectief!

Er zijn genoeg mensen die zo snel mogelijk van een puist af willen en de puist daarom willen uitknijpen. Maar dat is zeker niet verstandig om te doen! Een gewoon puistje kun je natuurlijk prima uitknijpen wanneer er een witkopje op zit maar een onderhuidse puist of een grote puist heeft wat meer tijd nodig om rijp te worden. Daarnaast zit de puist vol met pus en etter die behoorlijk smerig en wanneer je niet oppast voor verdere infecties en ontstekingen kan zorgen! Wanneer je een onrijpe puist uitknijpt kan de massa pus en etter ook nog eens in de bloedbaan terecht komen en dan ben je helemaal ver van huis en kun je er goed ziek worden.

Snel een rijpe puist met trekzalf

Een puist krijg je niet sneller rijp door er in te gaan knijpen of er aan te krabben en pulken! Je maakt de ontsteking alleen maar erger en de kans op verdere besmettingen en ontstekingen zowel op de huid als een ontsteking die naar binnen slaat is te groot. Laat een puist altijd rijp worden! Doet de puist te veel pijn of is hij te hinderlijk dan kun je hem laten openmaken door de arts. Die kan door middel van een incisie de puist draineren. Meestal gebeurt dit openmaken van een puist alleen wanneer hij niet uit zichzelf geneest of wanneer de onderhuidse puist op een gevaarlijke plek zit.

Houdt de puist schoon met trekzalf

Wanneer je last hebt van een puist is het verstandig om een aantal extra maatregelen te nemen om de puist en de omliggende huid schoon te houden. Door de puist en de omliggende huid schoon te houden voorkom je verdere besmetting en zwaardere ontstekingen. Wanneer mogelijk is het ook verstandig om de puist af te dekken met een gaasje zodat wanneer hij openknapt de pus en etter wordt opgevangen. Wanneer je last hebt van meerdere grote puisten op 1 plek dan ga je het beste naar de huisarts voor een consult en een plan van aanpak. Trekzalf is een effectieve zalf op basis van ichthammol. Deze ichthammol is een product van natuurlijke oplossing die wordt verkregen door droge destillatie van zwavelrijke oliehoudende schalie. Het ontstaan van trekzalf gaat al bijna 100 jaar terug en het gebruik van trekzalf is al net zo oud!

 

Infecties en ontstekingen door een puist

Je kunt verdere besmetting door de bacteriën in een puist zelf voorkomen of in ieder geval de kans erop verminderen door de puist goed schoon te houden, ook wanneer de puist is opengekanpt is dit verstandig om te doen. Antibacteriële zeep is daarbij een prima middel en tevens kun je de steenpuist afdekken met een gaasje gedrenkt in zuivere alcohol of Betadine. Heb je puisten op gebieden waar je kleding draagt dan is het verstandig om te strakke en zwetende kleding niet te dragen omdat je dan verdere irritatie van de puist voorkomt.

Puist sneller laten rijpen met trekzalf van Daro

Heb je veel last of pijn van de puist of puisten dan kun je kiezen voor een warm kompres om de klachten te verminderen en de druk te verlichten. Om een puist sneller te laten rijpen kun je naast een warm kompres ook kiezen voor de echte Daro trekzalf. Met de Daro trekzalf kun je de rijping versnellen omdat Daro trekzalf de ontsteking als het ware naar buiten gaat trekken. Tevens zorgt de Daro trekzalf ervoor dat de huid wat dunner wordt op de ontsteking zodat het doorbreken van de puisten veel sneller gaat dan wanneer je het maar gewoon afwacht.

Daro trekzalf bij acne en puisten

Mijn ervaring met de enige echte Daro trekzalf is altijd goed geweest. Hoewel het wel duidelijk is wanneer je het gebruikt is het altijd effectief. Als je me vraag naar een review van Daro trekzalf dan is die enkel positief. Niet alleen bij het sneller afkomen van grote puisten en acne maar ook bij onderhuidse puisten en onderhuidse bulten. Ook wanneer je last hebt van een grote puist of een abces is Daro treekzalf ideaal.

Gebruik Daro trekzalf bij acne en puisten

Ik gebruik Daro trekzalf altijd in combinatie met een gaasje. Breng de Daro trekzalf aan op de puist (steenpuist, abces, onderhuidse puist, bult) en zorg ervoor dat je er een beste laag Daro trekzalf op smeert. Daaroverheen leg ik dan het gaasje dat ik eventueel nog eens vast zet met een pleister of wat tape. Zo voorkom je vieze kleding en ben je er zeker van dat wanneer de puist openknapt er geen pus en etter in je kleding terecht komt. De Daro trekzalf kun je elke dag wel 2 tot 3 keer aanbrengen totdat je ziet dat de puist open is of op knappen staat. Dan is het mits je de omgeving schoon houdt en de pus en etter goed verwijderd een simpel klusje om de puist uit te knijpen.

Daro trekzalf kopen om jouw acne te behandelen

Daro trekzalf koop je eenvoudig online bij de online drogist. De meeste drogisten in de stad hebben geen trekzalf meer in het assortiment omdat het steeds minder gebruikt wordt omdat het uit de bekendheid is geraakt. Klik hier om Daro trekzalf te bestellen of op de onderstaande afbeelding!

daro-trekzalf

Pampers

Daro trekzalf review bij huidaandoeningen zoals:

Trekzalf kun je gebruiken bij acne, acne conglobata, puisten, steenpuisten, abces, abcessen en onderhuidse puisten of onderhuidse bulten. Mijn ervaringen met trekzalf zijn bij deze problemen enkel positief! Het is niet de oplossing om in een dag van de aandoeningen af te zijn maar het zorgt er voor dat het proces met enkele dagen wordt versnelt en dat is mij heel veel waard! Wist je dat trekzalf zo bekend is dat het zelfs zijn eigen wikipedia pagina heeft? Check hem hier!