Teunisbloemolie tegen acne

Teunisbloemolie en acne

Teunisbloemolie is een onbekende maar effectieve olie tegen acne!

Ongetwijfeld heb je wel eens iets gehoord over teunisbloemolie! Teunisbloemolie staat bekend als een natuurlijke oplossing om menstruatieklachten of overgangsproblemen te verminderen maar is wat minder bekend als remedie bij acne, puistjes, huidallergiën of een droge huid. Ook is teunisbloemolie niet uitsluitend voor vrouwen geschikt… Ook mannen kunnen zonder problemen teunisbloemolie gebruiken om acne te verminderen of een geïrriteerde huid na et scheren te voorkomen. Teunisbloemolie is bij uitstek geschikt om de huid jong en soepel te houden.

Teunisbloemoliecapsules of koudgeperste teunisbloemolie

Voor een gezonde en soepele huid kun teunisbloemolie als ondersteuning gebruiken omdat deze goed is voor zowel een gezonde huid als een probleemhuid met bijvoorbeeld acne. Teunisbloemolie is een veel gebruikt bestanddeel is bijzonder veel verzorgingsproducten die gericht zijn op acne, droge huid of allergiën.

Teunisbloemolie voor de huid

Als je een supplementinneemt en het heeft is geneeskrachtige tegen een probleem dan zorgt ons lichaam dat het op de juiste plek terecht komt. Teunisbloemolie is een ondersteuning voor onze huid en het regelt de aanvoer van voedingsstoffen naar de huid, het verhoogt de elasticiteit van de huid, verzorgt de hydratie en reguleert de talgproductie. Teunisbloemolie wordt gebruikt bij de volgende aandoeningen:

Pampers

  • Atopisch eczeem
  • Droge huid
  • Vroegtijdige huidveroudering
  • Slecht helende wondjes
  • Acne, dermatitis, ontstoken of geïrriteerde huid
  • Jeuk, droogte en roodheid van de huid
  • psoriasis.

Teunisbloemolie tegen acne en puistjes

Wanneer je last hebt van acne dan kun je teunisbloemolie gebruiken omdat het van nature gammalinoleenzuur bevat die door bijvoorbeeld vitamine b3 en vitamine b6 wordt omgezet in prostaglandinen. Daarnaast is teunisbloemolie ook een ontstekingsremmer en dat is juist bij acne of een allergische reactie noozaak om de huid te kunnen laten herstellen. Het verbetert niet alleen het herstel maar is ook bevorderlijk voor de elasticiteit en de stevigheid van jouw huid. Je kunt teunisbloemolie zonder problemen gebruiken als uitwendige topische behandeling van acne en puistjes maar je kunt ook teunisbloemolie is capsules gebruiken als voedingssupplement.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *