Yun Probiotherapy

Review Yun Probiotherapy tegen acne

Wellicht heb je in het nieuws de introductie van Yun probiotherapie voor bij zien komen. Na een bijzonder succesvolle crowdfundings-campagne heeft Yun Probiotherapie een aantal revolutionaire huidverzorgingsproducten kunnen lanceren die allemaal gebaseerd zijn op vriendelijke bacteriën. Yun Probiotherapie komt uit België en het is het eerste bedrijf dat er in geslaagd is om nog levende probiotica succesvol te gebruiken in huidverzorgingsproducten die commercieel beschikbaar zijn voor iedereen. Deze doorbraak van Yun Probiotherapie kan beschouwd worden als een volledig nieuwe categorie binnen de huidverzorging en wordt alom gezien als een revolutionaire ontwikkeling. Lees snel deze Review Yun Probiotherapy en bereid je voor op de beschikbaarheid van deze producten tegen acne in Nederland.

yun probiotherapy review

Hoog tijd om eens te kijken of we aan een test van Yun Probiotherapy kunnen komen en dat blijkt in de praktijk nogal lastig en een beetje duur te zijn. Yun Probiotherapie producten kun je alleen kopen in hun eigen webshop. Maar goed, voor een Review Yun Probiotherapy zal je het toch in huis moeten hebben… Ook het feit dat de skincare producten van Yun Probiotherapy revolutionair zijn doordat ze gebaseerd zijn op bacteriën heeft onze interesse op de acneacademie.nl alleen maar groter gemaakt. Yun Probiotherapy skincare producten kunnen worden gebruikt voor een aantal huidproblemen waaronder Acne en schimmelinfecties zoals voetschimmel.

Review Yun Probiotherapy tegen acne

De op het eerste gezicht mooi uitziende verpakking zorgt in ieder geval voor een hoge verwachting en het feit dat Yun gebruikt kan worden voor zowel acne bij jongeren (tieneracne of jeugdpuistjes) en voor acne bij volwassenen is natuurlijk alleen maar goed nieuws. De producten van Yun zijn zo revolutionair omdat ze een wetenschappelijk bewezen formule bevatten die goede bacteriën bevatten. Dit lijkt te kloppen met één van de theorieën over acne die ervan uitgaat dat er miljoenen bacteriën leven op onze huid! Jammer genoeg zijn dit niet alleen goede bacteriën en de kans is groot dat de slechte bacteriën de overhand gaan nemen. Deze uiterst kwetsbare balans is makkelijk te verstoren door bijvoorbeeld invloeden van buitenaf (vervuiling), stress of het gebruik van de verkeerde huidverzorgingsproducten.

Hoe werkt Yun Probiotherapie dan?

De vraag is hoe Yun probiotherapie de acne kan laten verdwijnen en dat ook nog eens zonder het aanpassen van je dieet of voedingspatroon? Het principe is gebaseerd op de probiotica die we ook gebruiken om onze darmflora in balans te houden of te herstellen. Wanneer je bijvoorbeeld een antibioticakuur hebt gevolgd is het complexe evenwicht in de darmflora helemaal verstoord omdat naast de slechte bacteriën ook de goede bacteriën worden gedood. Yun heeft deze verzorging als het ware geschikt gemaakt voor de huid… Doordat de producten van Yun goede bacteriën bevatten wordt de strijd tegen de slechte bacteriën ondersteund door de producten van Yun Probiotherapie.

De producten van YUN Probiotherapy

Yun heeft 5 verschillende lijnen beschikbaar:

  • ACN voor de jonge huid
  • ACN+ voor de volwassen huid
  • SKN voor de gevoelige huid
  • FNG voor de voetverzorging
  • VGN voor vaginale verzorging

Alle producten van YUN zijn gebaseerd volgens de theorie dat onze huid het grootste orgaan is die wordt bewoond door een enorme hoeveelheid vriendelijke bacteriën die onze huid beschermen tegen de elementen. De kans is echter groot dat onze huid last kan hebben van verschillende vervelende problemen die worden veroorzaakt door een verstoorde balans in onze bacteriën en schimmelhuishouding. Deze problemen kunnen uiteindelijk zorgen voor voetschimmel, vaginale schimmelinfecties, jeuk, acne en ontstekingen!

Meer over:

Yun kopen, Yun bestelen, Yun online kopen, Yun online bestellen, bestellen Yun producten, SKN kopen, review skn yun, yun review, review yun producten, yun producten review, ervaring yun probiotherapie, review yun probiotherapie

Medische disclaimer

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en bij twijfel: raadpleeg een professional, zie onze medische disclaimer voor meer informatie!

Pampers