Review Bioré huidverzorgingsproducten

Bioré Diep Porie Reinigende Combi-Strips

Bioré heeft huidverzorgingsproducten die in de Verenigde Staten al lang tot de bestsellers op Amazon behoren en dan hebben we het met name over de Pore Strips. De beste producten van Bioré zijn nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar en nog via de grootste online leverancier ook: Bol.com. Hoog tijd om onze ervaringen en review van Bioré online te zetten want deze zijn verrassend goed!

Bioré Diep Porie Reinigende Combi Strips gebruiken

Met deze strips die je zowel op je neus als op andere delen van je gezicht kunt gebruiken verwijder je vuil, vettigheid, mee eters en puistjes in een handomdraai. Met deze strips is volgens ons het eind van de Blackhead Killer in aantocht omdat de strips van Bioré veel beter hun werk doen. De Bioré combi strips geven de huid een diepe reiniging en zijn veel effectiever. Regelmatig gebruik van deze combi-strips zorgt er zelf voor at je poriën minder zichtbaar worden.

Hoe gebruik je de Bioré Combi-strips

  • Haal één van de strips uit de verpakking
  • Was je gezicht en reinig je gezicht en droog het niet af
  • Maak je handen droog en verwijder de strips van het beschermende plastic laagje en breng het aan op de huid
  • Laat het ongeveer 10-5 minuten drogen
  • Verwijder de Combi-strip door deze los te trekken vanaf de zijkant

Bioré Combi-Strips bestellen

Kopen van de Bioré Diep Porie Reinigende Combi Strips kan eenvoudig door hier te klikken. Maak je bestelling compleet met de nieuwe Facial Scrub van Bioré met Baking Soda of Zuiveringszout. Een combinatie van Bioré die snel en simpel zorgt voor een diep gereinigde en schone huid! Meer weten over onze ervaringen met Bioré? Check onze Facebook pagina voor het laatste nieuws!