Review Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème

Ervaring en review van de Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème

Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème is nog zo’n product dat echt handig is om in huis te hebben wanneer je last hebt van een onzuivere huid, acne en puistjes. De Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème bevat net als de Anti-Puistjes Stick Tea Tree Olie waardoor de werking bijzonder effectief is zowel tegen de roodheid als tegen de bacteriën. De Dr. Organic crème kun je gebruiken om je gezicht, nek, schouders en rug te reinigen zodat de kans op nieuwe of ergere ontstekingen kleiner wordt. Door de aangename geur van de tea tree olie is de crème ook nog eens lekker en ontspannend om te gebruiken. Ik kies ervoor om de crème een half uur voor het slapen gaan aan te brengen op de gereinigde huid, zo heeft de crème voldoende tijd om in te werken en een hele nacht om zijn werk te kunnen doen!

Review Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème: het gebruik van de crème

De Anti-Bacteriële crème kun je, in tegenstelling tot de tea tree olie die je meestal enkel op de puistjes en ontstekingen zelf gebruikt, op je hee gezicht, nek, schouders en rug gebruiken zonder dat de antibacteriële en antiseptische werking verloren gaat. De crème is makkelijk en eenvoudig aan te brengen en het gevoel op de huid is meteen goed, je voelt dat de crème zijn werk doet zonder dat deze zorgt voor een geïrriteerd of bijtend gevoel.

Review Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème: de ingrediënten

Dr. Organic Tea Tree Antibacteriële crème is net als de stick tegen puistjes samengesteld uit Tea Tree olie van het blad van de Melaleuca alternifolia ( de Tea tree) en ook weer het extract van het blad van de Aloe barbadensis (de Aloë Vera). Daarnaast bevat de crème ook extract van de wilgenbast en van de toverhazelaar die bewezen krachtig zijn bij de behandeling van puistjes en acne.

De voordelen van Dr. Organic

Wat betreft de productie van de producten van Dr. Organic is het belangrijk om te weten dat de producten stuk voor stuk vrij zijn van parabenen, sodium lauryl sulphate (SLS), schadelijke chemicaliën, minerale oliën zoals paraffine en petroleum en genetisch gemodificeerde ingrediënten. In plaats daarvan kiest Dr. Organic ervoor om te kiezen voor plantaardige oliën en extracten!

Review Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème: kopen

De Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème kun je eenvoudig bestellen bij Holland & Barrett door op deze link of op onderstaande afbeelding te klikken! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, je kunt er zelfs voor kiezen om te combineren met de Anti-Puistjes Stick van Dr. Organic.

Pampers

Review Dr. Organic Tea Tree Anti-Bacteriële Crème