Review Acnegen Complete Acne Protection System

Review Acnegen Complete Acne Protection System

Mijn ervaring met het Acnegen CompleteAcne Protection System

Wat is Acnegen en wat is het Acnegen Complete Acne Protection System

Dit pakket van Acnegen is een complete behandeling van acne dat niet alleen de acne die er al is behandeld maar ook de kans op een nieuwe uitbraak van acne verminderd. Omdat acne niet in 1 dag te behandelen is is de gedachte achter deze behandeling van Acnegen eerlijk en prijzenswaardig. Helemaal wanneer je dit vergelijkt met de reclames van bijvoorbeeld Clearasil.

Acne behandelen in verschillende stadia

Een effectieve aanpak van acne vergt tijd, inzet en geduld en daarom lijkt mij dit Acnegen Complete Protection System in het plaatje te passen en vandaar deze review.

De kit van Acnegen tegen acne bevat 4 producten die elke specifiek werken tegen acne en puistjes:

– 1 fles Acnegen Acne Clarifying Cleanser 199ml
– 1 pot Acne Cleansing Pads (60 pads)
– 1 fles Acne Management Serum 30ml
– 1 fles Acne Zonnebrand Crème 114ml

Hoe werkt het Acnegen Acne Complete Protection System

De eerste stap in de behandeling is de cleanser die meerdere functies heeft.

De cleanser verwijderd niet alleen alle onzuiverheden maar het zorgt ook voor een kalmering van de ontstoken puistjes en helpt daarnaast bij het voorkomen van een toekomstige uitbraak van puistjes. Het belangrijkste en effectiefste bestanddeel van deze cleanser van Acnegen is Salcylzuur die zijn aangevuld meer dan 10 natuurlijke extracten.

Het aanbrengen van de cleanser is gemakkelijk, als eerste was je je gezicht met warm water en daarna breng je de cleanser aan en masseer je deze in met je vingers en na afloop kun je je gezicht afspoelen met warm water. De cleanser kun je het beste na het wakker worden en voor het slapen gaan gebruiken.

Daarna komen de Cleansing Pads van Acnegen

Deze cleansing pads zijn een nieuwe ervaring van exfoliëren of scrubben maar dan met een pad. De cleansing pads zijn ideaal en geven je een gevoel van iets wat uniek is en je nog niet eerder hebt gedaan. De cleansing pads bevatten niet alleen salicylzuur maar ook glycolzuur en melkzuur. Een drie-eenheid die je huid ontdoet van alle onzuiverheden, bacteriën, overtollige talg en andere onzuiverheden. Deze 3 zuren worden gebalanceerd door er natuurlijke kruiden en pantenextracten aan toe te voegen.

De volgende stap in het traject is de Acne management Serum

Dit serum verzacht je huid en zorgt voor een frisse uitsraling binnen 24 uur. Het Management Serum van Acnegen bestaat voornamelijk uit Benzoylperoxide en Glycolzuur die direct de aanval openen op de acne-bacterie en de tagproductie reduceren. De Serum breng je aan op een droge huid die net gereinigd is en je kunt het serum 2 keer per dag gebruiken. Vergeet niet je nek en de hals mee te nemen want ook daar is het serum effectief!

Daarnaast bevat deze totaal behandeling tegen acne ook nog de Acne Solar Protection

De belangrijkste en enige taak van deze Acne Solar Protection is het beschermen van jouw probleemhuid tegen de schadelijke effecten van UV straling. De Solar Protection is een geconcentreerde zonnebrand die vetvrij is en iedeal voor de huid met acne. Het bevat mineralen en vitamines die jouw huid van voeding voorzien en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De cremé breng je ongeveer 30 minuten voordat je de zon in gaat aan.

Acnegen Nederland

De producten van Acnegen zijn bedacht en intwikkeld door medische experts in de dermatololgie om iedereen die last heeft van acne te helpen. Daarnaast moeten de producten niet alleen de acne bestrijden maar moeten ze ook jouw huid beschermen. Door niet alleen gebruik te maken van salicylzuur en benzoylperoxide maar ook van natuurlijke plantenextracten en kruiden weet Acnegen dit op een verbazingwekkende manier te realiseren zodat onze acne-huid er weer van gaat stralen.

Acnegen Complete Acne Protection System kopen of bestellen

Je kunt de kit van acnegen in zijn totaal bestellen en het is mogelijk om elk product afzonderlijk te bestellen! Dit was in ons geval vrij handig bij de Cleansing pads die echt onvoorstelbaar zijn wat betreft de ideale gezichtsscrub. We durven bijna te vermelden dat we nog niet eerder zo’n unieke ervaring hebben gehad op het gebied van exfoliëren.

Voordelen van Acnegen Complete Acne Protection System

  • Een redelijke prijs voor zoveel producten tegen acne met de beste bestanddelen en ingrediënten die je maar kunt bedenken
  • Echt een pakket voor de wat zwaardere vormen van acne!
  • Effectief in het aanpakken van acne
  • Als bonus een zonnebrand of sunblock voor de huid met acne en puistjes
  • Simpel, snel en veilig bestellen bij Bol.com
  • Geen bekende bijwerkingen!

Wil je ook Acnegen tegen acne? Bestel dan Acnegen exclusief bij Bol.com door hier te klikken of op onderstaande banner!

Pampers