Natuurlijke Olie tegen acne

Het gebruik van natuurlijke olie wanneer je last hebt van acne en een onzuivere huid

De meeste natuurlijke plantaardige oliën bevatten naast essentiële vetzuren ook antioxidanten. Deze natuurlijke bestanddelen zorgen ervoor dat jouw huid soepel en gehydrateerd blijft en ze bieden bescherming tegen zonschade. Tevens bevatten de meeste natuurlijke in oliën vaak ingrediënten die de huid kalmeren en die ontstekingsremmend werken. Juist wanneer je last hebt van acne en veel kleine ontstekingen hebt op de huid is een natuurlijke olie een echte aanrader. In dit artikel lees je welke natuurlijke olie tegen acne echt helpt!

100% natuurlijke olie tegen acne

Bijkomend voordeel van natuurlijke olie tegen acne is dat er geen additieven om bijvoorheeld de houdbaarheid te verlengen zijn toegevoegd of geurstoffen om de olie extra lekker te laten ruiken. Wanneer je kiest voor een natuurlijke olie in je dagelijkse huidverzorging dan is het goed om te weten dat je de oliën meestal uitstekend kunt combineren en naast elkaar kunt gebruiken. Een klein nadeel (voorzover je het een nadeel kunt noemen) is dat de meeste oliënniet al te lang bewaard kunnen worden. Wanneer je een natuurlijke olie tegen acne wilt gaan kopen is het belangrijk dat je zeker weet dat het 100% natuurlijk is en het antwoord op die vraag vindt je op de productomschrijving of het label. Natuurlijke olie is meestal wel wat duurder omdat de productie van zuivere olie bewerkelijk is en doordat het puur en zuiver wordt gewonnen is de opbrengst lager.

Welke olie helpt tegen acne

Wanneer je last hebt van acne dan kun je de volgende natuurlijke oliën gebruiken:

  • Argan olie
  • Castor Olie
  • Amandel Olie
  • Calendula Olie
  • Jojoba olie
  • Tea Tree Olie
  • Rozen olie

Vooral de Calendula olie van Macrovita is een echte verassing voor mij geweest, de werking tegen roodheid en ontsteking is onvergelijkbaar met elke andere olie die er te krijgen is. Jammer genoeg wist ik niet eerder van Macrovita Calendula olie!

Pampers

De beste natuurlijke olie tegen acne direct bestellen: