Gezichtsmasker tegen puistjes? Lees hier de goedkope en effectieve mogelijkheden!

Met een aantal simpele gezichtsmaskers tegen puistjes kun je een uitbraak van puistjes onder controle krijgen. De meest effectieve gezichtsmaskers tegen puistjes kun je makkelijk zelf maken met meestal ook nog eens de ingrediënten die je al in huis hebt. Verder vindt je in dit artikel een aantal ingrediënten en producten die je in huis moet hebben als je last hebt van puistjes. Een gezichtsmasker tegen puistjes kun je in veel gevallen zelf maken maar heb je even geen tijd of zin om zelf gezichtsmaskers tegen puistjes te maken dan hebben we een aantal kant en klare producten voor je op een rij gezet.

Gezichtsmaskers tegen puistjes zelf maken:

1: Gezichtsmasker tegen puistjes met Aloë Vera

Aloë Vera gel heeft stimulerende werking op de huid en is effectief tegen puistjes, aloë vera zorgt voor een kalmerend effect en wordt daarom veel gebruikt bij acne en puistjes.

Aloë Vera kun je zelf winnen uit de aloë Vera plant die je in de grotere tuincentra gewoon kunt kopen of je kan kiezen voor een goede gel die je bij de gezondheidswinkel kunt kopen!

De aloë vera werkt verzachtend op de door acne en puistjes aangetaste huid en zal de roodheid van de huid aanzienlijk verminderen. Daarnaast heeft aloë vera een antibacteriële werking die de bacteriegroei op de huid verminderd waardoor de kans op een uitbraak van puistjes drastisch kleiner wordt.

Wat heb je nodig voor een gezichtsmasker tegen mee eters en puistjes met aloë vera?

1: Genoeg aloë vera om je gezicht mee in te smeren! Dat is alles! De Aloë Vera kun je uit je eigen plant winnen of je koopt het kant en klaar. 

Gebruik

Was je gezicht met warm water en dep de huid voorzichtig droog, breng met je vingers of met een watje de aloë Vera op de probleemgebieden aan en laat dit 10 tot 15 minuten in werken op de huid! Na afloop kun je de overgebleven aloë vera afspoelen met warm water!

gezichtsmasker tegen puistjes, acne

2. Verminder puistjes met stoom! Laat het warm worden, stomen tegen mee eters en puistjes!

Door te kiezen voor een stoombad zorg je voor een diepe reiniging van de poriën! Opgehoopte talg en dode huidcellen zijn na een stoombad makkelijk en eenvoudig te verwijderen. Ook kun je een stoombad nemen vordat je een andere behandeling ondergaat, niet voor niks gebeurt dit ook bij de meeste schoonheidsspecialisten!

Stoom helpt tegen verschillende aandoeningen en acne en puistjes is daar 1 van! Het zorgt voor een vermindering van je acne en de rode uitslag die daarbij hoort door de poriën te openen en viezigheid en bacteriën eruit te spoelen.

Je kunt ervoor kiezen om alleen stoom te gebruiken maar na afloop kun je ook nog een gezichtsmasker tegen puistjes nemen waar jij je goed bij voelt. Omdat je net de hele huid hebt gereinigd en alle poriën hebt opengezet kan het gezichtsmasker tegen puistjes goed zijn werk doen!

Wat heb je nodig voor een stoombad?

1: Kokend water,

2: een grote handdoek

3: en een grote kom

4: Of je kiest voor een elektrische gezicht stomer

Gebruik

Vul de kom met het hete water en ga er na een aantal minuten met je gezicht boven hangen en hang de handdoek over je hoofd en de kom om de stoom gevangen te houden! Uiteraard ben je altijd voorzichtig bij het gebruik van kokend water!

Supertip bij een stoombad!

Voeg een paar druppeltjes tea tree olie toe aan het water voor een extra zuiverende werking!

gezichtsmasker tegen puistjes, acne

3. Zure Yoghurt of Karnemelk, een gezichtsmasker tegen puistjes met een herstellende werking op jouw huid!

Hoewel er in de discussie over acne en melkproducten een associatie wordt gelegd tussen het consumeren van zuivel en het verergeren van acne (wat trouwens bij mij ook het geval is!) heeft yoghurt of karnemelk wel een helende werking wanneer je het uitwendig gebruikt! Zo haal je het beste uit wat de natuur te bieden heeft!

Een gezichtsmasker tegen puistjes met zure yoghurt of karnemelk heeft een hele werking op de roodheid van jouw huid en zorgt het voor een heerlijke zachte en soepele huid die er een stuk jonger en frisser uitziet!

De aanwezige zuren in yoghurt en karnemelk zorgen daarnaast voor een antibacteriële werking! En zo heb je een effectief gezichtsmasker tegen puistjes!

Wat heb je nodig?

1: Een pak karnemelk, of:

2: Zure yoghurt

Gebruik

Breng de yoghurt of de karnemelk aan op je huid en zorg voor een lekkere dikke laag. Laat de yoghurt of karnemelk 10 tot 15 minuten zijn werk doen en was het daarna af met lauwwarm water. Bij het afwassen van dit gezichtsmasker kun je een scrubbende beweging maken zodat de dode huidcellen en ander vuil ook verwijderd worden!

gezichtsmasker tegen puistjes, acne

Effectieve gezichtsmaskers tegen acne en puistjes kopen?

Heb je geen tijd om zelf een gezichtsmasker tegen acne of puistjes te maken dan kun je er ook een kopen. De beste gezichtsmaskers tegen acne op dit moment vindt je in dit artikel.

Gezichtsmasker tegen puisten

Eindelijk eens een gezichtsmasker tegen puisten in plaats van alleenmaar mee-eters en puistjes!

Wanneer je geen last meer hebt van mee-eters of puistjes maar van puisten of onderhuidse puisten dan is het wel is fijn om een product te kunnen gebruiken dat de roodheid in je gezicht kan weghalen en wat de groei van de puisten verminderd. Een gezichtsmasker tegen puisten is dan een ideale en effectieve manier om de puisten en de roodheid aan te pakken.

gezichtsmaskertegen puisten, gezichtsmasker acne, gezichtsmasker tegen acne

Effectief gezichtsmasker tegen puisten

Voor mee-eters en puistjes zijn er honderden verschillende gezichtsmaskers maar wanneer je last hebt van een zwaardere vorm van acne zoals acne conglobate, onderhuidse puisten of grote puisten dan heb je jammer genoeg niet zo heel veel keus. zelf gezichtsmasker tegen puistjes maken!Omdat ik zelf last heb van ernstige acne ben ik gaan zoeken naar een gezichtsmasker tegen ernstige acne dat direct helpt en verlichting geeft.

Gezichtsmasker tegen puisten: Zechsal skin balm

Een total nieuw product is de Milk of Magnesia van Zechsal en dit is gebaseerd op het in Amerika ongekend populaire Milk of Magnesia. De Zechsal Skin Balm is bij uitstek geschikt voor iedereen met een probleemhuid of een vette huid. Vrijwel iedereen die last heeft van acne gaat ook gebukt onder die altijd vette en glimmende huid dus ik heb gewoon een poging gewaagd.

Zechsal Skin Balm gezichtsmasker tegen puisten

Met de Skin Balm van Zechsal haal je een snel resultaat tegen de roodheid die bij de ernstige ontstekingen en puisten hoort. De Skin Balm bestaat uit Magnesium gecombineerd met de altijd effectieve Tea Tree Olie en nadat je de Skin Balm hebt aangebracht kun je deze gewoon laten intrekken in de huid. Nadat jouw huid de Skin Balm heft opgenomen kun je na afloop je gezicht afspoelen met warm water wanneer je dat wenst maar het is niet beslist noodzakelijk.

Wat meteen opvalt bij dit gezichtsmasker tegen puisten is de matte en egale huid die ontdaan is van het overtollige huidvet en die op en rondom de puisten een stuk minder rood is. Daarnaast voorkom je met deze Skin Balm de verdere vorming van mee-eters waardoor ook de kans op nieuwe acne afneemt.

De Skin Balm is niet de oplossing tegen de vorming van de puisten maar het geeft wel de verlichting die je nodig hebt om eindelijk eens wat minder opvallend het dagelijkse leven in te kunnen gaan.

 

Pampers