Bestel de beste producten nu bij Amazon

Bestellen bij Amazon

Kun je nu eindelijk bestellen bij Amazon en afrekenen met ideal?

Ja! Sinds kort is het mogelijk om de beste producten van over de hele wereld te bestellen bij Amazon.de en je kunt gewoon afrekenen met Ideal! Hoe ideaal is dat dan! Ook de beste producten tegen acne die tot voor kort slechts verkrijgbaar waren in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten kun je nu bestellen en in Nederland laten bezorgen!

Acneacademie partner van Amazon Duitsland

Wij hebben meteen de kans aangegrepen om partner te worden van Amazon Duitsland! Om op Amazon terecht te komen klik je op de onderstaande banner en je kunt dan meteen je taalinstelling wijzigen naar Nederlands waarna alle producten, productbeschrijvingen en accountinformatie in het Nederlands wordt weergegeven.

Amazon Duitsland bestellen

Je kunt nu dus gewoon meteen bij Amazon Duitsland bestellen en de keus is echt enorm. Zo kun je comedonenlepels voor een minimale prijs aanschaffen en zelfs Panthothen, de acne killer bij uitstek kun je ook gewoon bij Amazon Duitsland bestellen. Wanneer je de tijd neemt om de site door te zoeken dan vindt je gezichtsmaskers tegen acne die tot voor kort alleen in Amerika te krijgen waren.

Bestelling betalen bij Amazon

Betalen doe je zoals al eerder gezegd bij Amazon met je Nederlandse bankrekening en Ideal. De bestelling bij Amazon wordt met een verwachte levertijd weergegeven en in mijn geval had ik de bestelling netjes binnen 3 dagen thuis! Wil je ook eens kijken wat er te krijgen is bij Amazon dan kun je op onderstaande banner klikken en kom je direct op de website!

Pampers