Acne gezichtsmasker met Baking Soda DIY

Acne gezichtsmasker met Baking Soda DIY

Baking soda is en blijft een fascinerend product omdat je er echt alle kanten mee op kunt! In dit artikel vindt je het recept voor een gezichtsmasker met baking soda dat effectief helpt tegen acne en puisten en dit recept gebruik ik al een aantal jaar in mijn eigen strijd tegen acne. Positieve bijkomstigheden: goedkoop, snel en altijd in huis!

Gezichtsmasker met Baking Soda

De kracht van dit DIY gezichtsmasker bestaat uit3 eigenschappen! De baking soda zorgt voor een milde scrub van de huid, het verwijderd overtollig huidvet en in de zomer verminderd het de pijn wanneer je te lang in de zon hebt gezeten.

Het gezichtsmasker tegen acne met baking soda maken:

Voor het gezichtsmasker heb je 1 volle eetlepel baking soda nodig waar je met een beetje water en een theelepel citroensap een dikke pasta van maakt. Deze pasta breng je aan op jouw huid en je kunt dit ongeveer een minuut of 15 zijn werk laten doen voordat je het er weer afspoelt met lauwwarm water. Na afloop kun je een goede moisturizer gebruiken die past bij jouw huidtype maar dit is niet noodzakelijk. Dit simpele maar krachtige gezichtsmasker kun je 2 tot 3 keer per week gebruiken tegen de acne en puisten en wij merken eigenlijk direct na het gebruik al effect.

Wil je direct een kant en klare oplossing tegen acne?

Pampers