Abyssinian oil review en ervaringen

Abyssinian olie, de review van deze nog onbekende maar oh zo verrassende wonderolie staat vanaf nu online.

Abyssinian olie is zo onbekend dat je bijna kunt spreken van één van de best bewaarde geheimen in de huid en haarverzorging wereldwijd. De unieke eigenschappen die Abyssinian olie heeft zijn ongekend en niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld arganolie. Een echte aanvulling in jouw dagelijkse huidverzorging en haarverzorging. En dan ook nog eens 100% organisch, natuurlijk en vegan! Abyssinian olie is een plantaardige olie uit het zaad van de mosterdplant.

Wat is Abyssinian Olie

Abyssinian olie is een plantaardige olie met een lichte moleculaire structuur die geen vettig gevoel op de huid geeft. Daarmee is het meteen ideaal voor iedereen met een vette huid die geplaagd wordt door acne en puistjes. Het is daarnaast een olie die je met gemak elke dag kunt gebruiken en die zich makkelijk laat aanbrengen op de huid en het haar. De olie is rijk aan Omega 3 en Omega 6 vetzuren en zit boordevol vitamines voor een soepele en gezonde huid en stralend haar.

Wacht even, we vergeten nog een toepassing van Abyssinian olie! Abyssinian olie is ook ideaal te gebruiken als lipgloss en lipbalsem, breng eenvoudig wat olie aan voordat je jouw reguliere producten gebruikt en je lippen zullen er voller en stralender uitzien!

Of gebruik de Abyssinin Olie als nagelriemolie om je nagelriemen mee te masseren, dit zorgt voor gezonder uitziende en mooie nagels.

Wat zijn de voordelen van Abyssinian Oil

  • Abyssinian olie heeft verschillende unieke eigenschappen en die hebben we als volgt samengevat:
  • Uitstekende moisturizer voor de huid die zorgt voor een soepele, zachte huid met aantoonbaar minder rimpels
  • laat zich eenvoudig aanbrengen en zorgt voor een jong uitziende huid
  • Te gebruiken voor huid en haar, komt enigsins overeen met Arganolie die ook gemakkelijk wordt opgenomen door het haar. Zorgt ervoor dat je haar weer gaat stralen en verbeterd de conditie van het haar
  • Zorgt voor een natuurlijke bescherming van huid en haar

De nieuwe nummer 1 om je haar glans te geven in plaats van chemische alternatieven op basis van siliconen

Abyssinian Olie voor huid en haar!

Abyssinian olie is niet alleen te gebruiken op de huid maar ook voor het haar. Wat dat betreft haal je een echte alleskunner in huis die al snel onmisbaar zal worden. Vrij van elke vorm van chemische bewerkingen is het product volledig natuurlijk, organisch en ook nog eens vegan. De olie is van nature rijk aan vitamine A, B1, B2, B6, C, E en bevat ook nog eens mineralen.

Abyssinian olie, de ingrediënten

Abyssinian oil is een natuurlijke olie geperst uit het zaad van de mosterd plant, deze plant komt van nature voor rond de middelandse zee. Het unieke aan de olie is de lichte molecuaie structuur waardoor de abyssinian olie gemakkelijk wordt opgenomen door jouw huid. In tegenstelling tot veel andere plantaardige oliën is het uitstekend bestand tegen oxidatie en bevat het heel veel vetzuren. De olie is zoals al eerder gezegd erg makkelijk aan te brengen en zorgt niet voor een “vet” gevoel. Abyssinian oil bevat tevens linoleenzuur, dit linoleenzuur is in feite een omega-6 vetzuur die jouw huid helpt te herstellen en zorgt voor een jonge uitstraling van de huid.

Abyssinian oil kopen of bestellen

Gelukkig is Abyssinian olie nog reatief onbekend en onbemind! Het nadeel hiervan is dat je de olie nog niet zo makkelijk kunt kopen in Nederland en België. We verwachten dat dit door de unieke eigenschappen snel zal veranderen en wij zijn er bij toeval op gestuit toen we een lang weekend naar Liverpool zijn geweest. Abyssinian olie is nu wel verkrijgbaar bij De Tuinen en de abyssinian olie van Holland & Barrett zoals De Tuinen nu heet is een uitstekend product. Wil je de Abyssinian olie uitproberen dan kun je de olie gemakkelijk online bestelen door op onderstaande afbeelding te klikken.

abyssinian oil, abyssinian olie

Pampers